business

Hotel Prijedor a.d.  po svojoj veličini svrstava se u red najvećih hotelsko-ugostiteljskih kapaciteta u Republici Srpskoj.

Hotel raspolaže sa 111 soba od čega ima sedam apartmana.

U svom sastavu Hotel ima kafe bar sa 250 mjesta, restoran sa 200 mjesta, konferencijsku salu sa 200 mjesta, te svadbenu sale sa preko 1000 mjesta.

Dio Hotela je i cafe slastičarna i picerija «Marcello» sa oko 250 mjesta u zatvorenom prostori i oko 100 mjesta u bašti slastičarne koja je omiljeno mjesto za Prijedorčane naročito u ljetnim mjesecima zbog blizine rijeke Sane.

U sastavu Hotela radi i egzistira vlastita turistička agencija «Marcello travel» čiji je prevashodni zadatak receptivni turizam ali i organizovanje svih drugih vrsta putovanja, ekskurzija i sl.

Sastavni dio Hotela je i fitness centar sa saunom.

Objekat raspolaže sa dvije banket sale sa po 20 mjesta te ima i vlastiti press centar.Takođe svim poslovnim partnerima na raspolaganju stoji i Poslovni salon sa 200 mjesta pogodan za seminare,savjetovanja i manifestacije sličnog tipa.

 

Hotel raspolaže i neophodnom opremom za odvijanje ovih manifestacija kao što su razglas,video bim i sl.

U sastavu objekta je  tržni centar «Bingo» sa preko 3.000 m² te Salon namještaja  na 1.000 m².

Hotel raspolaže sa zaista respektabilnim parking prostorom sa preko dve stotine parking mjesta.

Hotel tokom godine osim osnovne hotelsko-ugostiteljske djelatnosti bavi se i organizacijom priredbi sajamskog tipa kao čto su Sajam knjige,Sajam ljekobilja a organizuje i niz prezentacija i promocija turističkih potencijala kako lokalnog tipa tako i prezentacije regionalnog karaktera.

 

 

UPIT ZA REZERVACIJU

PROSLAVA 8.MARTA

Hvala za upit o slobodnim mjestima. Naši službenici uskoro Vam šalju mail sa informacijama.

Pin It on Pinterest

Share This