8. MART

ŠTA POKLONITI DRAGOJ OSOBI ?

Mali znak pažnje, u koji spada  cvijet ili neka druga sitnica, stvari su koje svaka žena priželjkuje da dobije na svoj praznik, 8.mart – Dan žena. Kako u cijelom svijetu, tako i kod nas, Međunarodni dan žena obilježava se večerama, noćnim izlascima i dijeljenjem poklona pripadnicama ljepšeg pola.

Prvenstveno  ovaj praznik  označava njihovu borbu, požrtvovanost i garantovanje prava – OMOGUĆIMO IM TO !

Ipak, 8. mart je dan kada će sigurno očekivati poklon od svog partnera. Današnjem muškarcu je potrebno da odvoji vreme kako bi smislio, pronašao i kupio pravi poklon. Ako se još uvek niste odlučili koji poklon da izaberete, evo nekoliko savjeta šta nikako ne treba pokloniti, kao i koji će je poklon ugodno iznenaditi:

Sledeće stvari  izbjegavate za poklon:

Rokovnik, naliv pero.
Koliko god da žena voli svoj posao, najmanje što očekuje od vas je da dobije ono što će je podsetiti na isti. Uostalom, poklon je previše ozbiljan i nikako ga na treba kupiti za 8.mart.
Čaše sa natpisima.
Eto, ja malo šetao gradom i sjetih se tebe, bas lepo od mene zar ne? Vidi šta sam ti kupio – čašu, ali čašu sa natpisom. Strašno jel’ da?
Ram za slike.
Podseća na one poklone koje smo dobijali za rođendan u petom razredu osnovne škole. Još gore od ovoga je da se ne setite čak ni zajedničku fotografiju da ubacite.
Karanfil 
Najlakše je otići do pijace ili najbliže cvećare i kupiti karanfil ili još gore veštačko cveće koje ni za šta drugo neće služiti osim da skuplja prašinu. Ako vaša lepša polovina ipak voli cveće, onda je nabolje kupiti neku lepu biljku, podrazumeva se u saksiji ili ipak njen omiljeni cvet.
Stvari za kuću
Poklon je za ženu, ne za domaćicu. Sigurno je nećete obradovati ukoliko joj poklonite kecelju, kuvar ili činiju. To će je samo podsetiti na kućne poslove koje ona obavlja dok vi niste kući.

Budite kreativni i ogrinalni prilikom odabira poklona, pogledajte naše prijedloge :

Tašna ili garderoba.
Nikada dovoljno tašni i odeće. Lepo bi bilo da se setite neke prodavnice pored koje ste prošli zajedno i njoj se nešto dopalo ili ukoliko vam već nedeljama priča kako joj je potrebna nova tašna koja će ići uz njene cipele. Ako se odlučite za garderobu, setiće se uvek vas kada to obuče.

Masaža

Potrudite se da nađete salon koji nudi masažu koja bi joj najviše odgovarala, zavisno od posla i obaveza koje ima, a onda uživajte u pažnji koju ćete dobiti nakon toga.

Nakit ili sat

Žene vole nakit pogotovo ako je skup. Novi detalj na njenoj ruci ili oko vrata izmamiće širok osmeh na njenom licu i ceniće to što ste se odlučili da potrošite novac baš na nju.

Većera uz muziku ili/i noćenje u hotelu .

Romantično i lijepo. Ništa ugodnije nego provesti vrijeme sa voljenom osobom uz razgovor i pijuckanje vina.
Mini odmor je uvek odlična ideja. U svim turističkim agencijama možete naći prihvatljive ponude za najrazličitija vikend putovanja. To ne mora biti neka daleka destinacija, možete savršeno uživati i u vlastitom gradu ili u okolini. Možete za malo novca naći pravo mjesto da se ponovo zaljubite.
U nastavku sadržaj ponude Business HOTEL PRIJEDOR za mali odmor.

Romantična večera

10.03.2017. godine
KM25/RASPRODANO
 • Bogata večera
 • Konzumacija pića u vrijednosti 5,00KM
 • Muzicka zabava uz CORONA BEND sa Marjanom Boltić

Aranžman s noćenjem

10.03.2017. godine
KM55
 • Bogata večera
 • Konzumacija pića u vrijednosti od 5,00 KM
 • Muzička zabava uz CORONA BEND sa Marjanom Boltić
 • Noćenje s doručkom
Rezerviši

Aranžman s noćenjem

11.03.2017. godine
KM55
 • Bogata večera
 • Konzumacija pića u vrijednosti od 5,00 KM
 • Muzička zabava uz CORONA BEND sa Marjanom Boltić
 • Noćenje s doručkom
Rezerviši

HOTEL PRIJEDOR a.d.

Srpskih Velikana 14, Prijedor

Bosna i Hercegovina

+387 52/231-176

+387 52/911-900

info@hotel-prijedor.com

HOTEL PRIJEDOR

UPIT ZA REZERVACIJU

PROSLAVA 8.MARTA

Hvala za upit o slobodnim mjestima. Naši službenici uskoro Vam šalju mail sa informacijama.

Pin It on Pinterest

Share This